Budapest V. kerület Balassi Bálint 27.   -   Tel.: (061) 312-18-63
Teszt 1 Teszt 2 Teszt 3

FEHÉR GYŰRŰ CLUB SÖRÖZŐ

A Fehér Gyűrű Klub Söröző 1990 őszén nyitotta meg kapuját. Egy igen nehéz, ugyanakkor kihívásokkal teli időszak volt ez, közvetlenül a rendszerváltással egy időben, megfejelve a taxis blokáddal, amely épp a megnyitás napját is érintette. A nyitásra szervezett sajtótájékoztató és a számos meghívott vendégek miatt, azt nem lehetett elhalasztani, így dacolva a körülményekkel, nagy erőfeszítések árán október 25.-én megnyílt a Fehér Gyűrű, amely mára már a főváros egyik legismertebb és legnépszerűbb pub-jává nőtte ki magát. Különlegessége a kezdetektől fogva abban rejlett, hogy bár a vendégek különböző társadalmi osztályokból érkeztek, legyenek politikusok, fizikai munkát végzők, színészek vagy orvosok, itt bárkivel ismeretséget, sőt barátságot lehetett kötni, és mindenki ugyanabban a kiváló bánásmódban részesült. Aki egyszer betért, bármikor barátként van üdvözölve. A jó megközelíthetőségen illetve a kellemes belvárosi hangulaton felül számtalan egyéb oka van annak, hogy szinte nincs ember, aki ne hallott volna már a Fehér Gyűrűről, aki ne járt volna már ott személyesen.

Az italok óriási tárháza mellett, a jó minőségű ételek, a finom sörkorcsolyák és bor falatok illetve a verhetetlen árak csupán néhány ok arra, miért szeretnek a vendégek ide ellátogatni. A Gyűrű terasza tavasztól egészen késő őszig várja a vendégeket és szolgáltat nekik a remek ajánlatokon felül kiváló panorámát a közelben lévő Parlamentre.  Az üzlet különleges kialakításáért, az Ybl díjas belsőépítészt, Mikó Sándort illeti a köszönet. Mára a számos boxnak és különteremnek köszönhetően a Fehér Gyűrű bármilyen rendezvény lebonyolítására tökéletes. Különtermeinkben a nagy képernyős plazma tévék lehetővé teszik egyszerre akár több különböző sportesemény nyomonkövetését, ami persze nem lenne lehetséges, amennyiben a söröző egyedülálló módon nem lenne képes az össze elérhető sportcsatornát vetíteni.

A szurkolás mellett számos egyéb szórakozási lehetőség is idevonzza a látogatókat például a darts terem, kiállítások (ezekközül a legemlékezetesebb II. János Pál Pápa tiszteletére megrendezett Andrássi Tibor festőművész tárlata), könyvbemutatók, céges-és magán rendezvények illetve verhetetlen táncos-zenés partik, mint amilyen a híres szilveszteri kavalkád. A rendezvényeken akár 150-200 fő is remekül szórakozhat, amely nem lenne lehetséges a kedves, fiatalos és tettre kész vendéglátós bázis nélkül. A felszolgáló lányok és fiúk nem pusztán remek szakemberek, de kedvességükkel, figyelmességükkel szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek szinte otthon érezhessék magukat.

Ezek azok a plusszok, amelyekért a vendégek a Gyűrűbe járnak és bárhol örömmel ajánlják, mint a kedvenc sörözőjüket a fővárosban.